Wie zijn we?

By 21 november 2019Ons bedrijf, Trouwfoto, Trouwvideo

Omdat we ons bedrijf met z’n tweeën runnen willen we jullie een kijkje geven in het bedrijf dat we hebben en de drijfveer achter ons werk.

Ons bedrijf is eigenlijk gelijk begonnen toen we tot de ontdekking kwamen dat we elkaar heel leuk vonden. Voordat we een ‘stel’ werden maakte we al vaak samen foto’s en video’s, dan moet je denken aan een dag rondzwerven met onze camera’s in Rotterdam of een andere stad en samen van alles vastleggen, daarnaast deden we ook wat opdrachten voor vrienden en familie. Verhalen vertellen via beeld is voor allebei iets wat we graag doen, mensen vastleggen zoals ze zijn en de verhalen van mensen vertellen is iets wat in ons hart leeft.

Wouter heeft zijn diploma gehaald als audiovisueel specialist, tijdens die opleiding heeft hij naast filmtechnieken ook geleerd om op een goede manier beeld en geluid samen te voegen, zo creëert hij de ultieme beleving. Hiermee hoopt hij jullie film tot iets waardevols te maken. Niet alleen voor jullie zelf, maar ook voor de mensen om jullie heen. Benieuwd naar zijn werk? Bekijk het hier.

Voor Sophie is fotograferen haar passie. Mensen fascineren haar en ze legt ze dan ook graag vast zoals ze zijn. Liefde tussen twee mensen is iets wat haar blij maakt. Dit vast te mogen leggen is iets wat voor Sophie echt voelt als een groot cadeau!

Omdat we allebei gefascineerd worden door de liefde die er is tussen mensen, wilden we hier graag ons beroep van maken. In juni 2018 zijn we daarom gestart met WenSmedia. 1,5 jaar later hebben we voor onze bruidsparen twee websites toegevoegd, hierop laten we de liefde zien die er tussen twee mensen aanwezig is. Het vastleggen van die liefde vinden we geweldig. Iedereen is weer anders en op die manier vertel je iedere keer weer een ander verhaal met de film en foto’s die je maakt. We hopen dat wij jullie verhaal ook mogen gaan vastleggen.

Wie zijn we? Wouter&Sophie