Over Wouter

Het leukst van mijn werk als videograaf vind ik het contact met mensen. Het is telkens weer heel bijzonder om iemands verhaal te mogen vastleggen in een trouwfilm. Je leert het bruidspaar in korte tijd goed kennen. Je komt heel dichtbij. Dat mensen mij dat vertrouwen geven, maakt dat ik extra mijn best doe om hun verhaal zo goed mogelijk in beeld te brengen. Zodat ze de dag weer herbeleven zoals het echt was. Dat enthousiasme zie je terug in mijn werk.

Voor veel stellen is de kerkelijke inzegening van hun huwelijk het hoogtepunt van de dag. Als christelijke videograaf heb ik veel ervaring met kerkelijke huwelijken. Voor mensen die in de kerk trouwen is het fijn dat je zelf een christelijke achtergrond hebt als videograaf. Je weet dan precies wat je wel en niet kunt doen en wat de belangrijkste momenten zijn om vast te leggen.

Tijdens mijn opleiding audiovisuele productie, leerde ik niet alleen filmtechniek, maar ook hoe je beeld en geluid kunt samenvoegen voor de ultieme beleving. Daar maak ik graag gebruik van in mijn trouwvideo’s. We nemen alle gesproken woorden op en zoeken daar passende muziek bij, die het verhaal versterkt. Ook het achtergrondgeluid van jullie bruiloft gebruik ik. Zo komt je trouwfilm echt tot leven.

Wil je meer weten over mijn werkwijze, bekijk dan onze video over sounddesign.

Trouwfoto en Trouwvideo Nederland

In 2018 ben ik samen met mijn vriendin en fotograaf Sophie Verhoeff gestart met het bedrijf WenSmedia (de hoofdletters W en S staan voor Wouter & Sophie). Boek je het all-in pakket, dan kom ik samen met Sophie naar jullie bruiloft en krijg je naast een trouwfilm ook een fotoreportage van je trouwdag. Omdat we vaak samenwerken, zijn we perfect op elkaar ingespeeld en weten we precies wat de ander nodig heeft om de beste video- of fotoreportage af te leveren. Meer informatie over het werk van Sophie vind je op de site van Trouwfoto Nederland.

Benieuwd naar wat wij voor jullie kunnen betekenen?
Vraag vrijblijvend onze brochure aan of neem contact op voor de mogelijkheden. We zien ernaar uit jullie te ontmoeten!

 

Wil je meer over mij te weten komen? In onderstaande video stel ik mezelf voor en vertel ik meer over mijn inspiratie en werkwijze.