Op een zonnige dag, op een mooie boerderij op het platteland, startte de dag van Corné en Kimberley. Kimberley had zich met hulp van haar moeder in een prachtige jurk gestoken voor Corné die zijn stralende bruid voor het eerst zag in de koeienschuur van Kimberley’s vader, een logische plek want beiden zijn opgegroeid op een boerderij. Na de ‘first look’ tussen de koeien vertrokken we naar de boerderij van de ouders van Corné waar de dag zich voortzette.
De fotoshoot vond plaats rondom het ouderlijk huis van Corné, een eveneens prachtige plek die ons in staat stelde al even mooie beelden te schieten! De daggasten stelden zichzelf op als erehaag voor het bruidspaar die kwamen aangereden in een witte cabrio en na het hartelijke ontvangst stond er een gezellige lunch klaar in de achtertuin. Nadat iedereen zijn buik vol had gegeten was het tijd voor het ja-woord en de geloftes.

De schuur die aan het huis grenst was speciaal ingericht als trouwlocatie-voor-één-dag. De bruidegom werd vergezeld door zijn moeder bij binnenkomst, Kimberley werd binnengebracht door haar vader die glimlachend zijn dochter mocht weggeven. Corné en Kimberley spraken hun zelfgeschreven geloftes naar elkaar uit, waardoor de ceremonie persoonlijk werd. Na deze ceremonie was het tijd voor een lekker stukje bruidstaart en werd er getoost om te vieren dat het bruidspaar het ja-woord had uitgesproken.
Aan de lange tafel op het gras achter het huis werd een heerlijke maaltijd geserveerd voor de gasten, ook de zon deelde mee in de feestvreugde door heerlijk warm te schijnen. Corné en Kimberley, bedankt dat we jullie bruiloft mochten vastleggen, we hopen dat jullie nog lang zullen genieten van jullie trouwvideo.

De fotograaf die deze dag vastlegde was: Nienke van Denderen Fotografie
De catering werd verzorgt door: Lange Tafels in het Gras